Politerno > Україна і світ > Стерненко на святкуванні відставки Авакова: “Чорт пішов, але прийшов точно не ангел”. ВІДЕО

Стерненко на святкуванні відставки Авакова: “Чорт пішов, але прийшов точно не ангел”. ВІДЕО

  • 15 Липня, 2021
  • 847 Переглядів
  • 0

Під час святкування відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, яке проходило під будівлею МВС у Києві, екскерівник одеського “Правого сектору” Сергій Стерненко заявив, що “слуга народу” Денис Монастирський, який може очолити МВС, “точно не є ангелом”.

“Чорт пішов, але прийшов точно не ангел. Якщо новий міністр буде перетворюватися на чорта, ми відправимо його в пекло, як і Авакова”, — наводять слова Стерненка журналісти.

Інші виступаючі називали Монастирського “підконтрольною Авакову людиною”. Зазначимо, “слуга народу” Монастирський раніше був помічником Антона Геращенка, який пізніше став заступником Авакова.

Втім, у ході виступу Стерненко порадів, що Аваков усе ж покинув посаду глави МВС, яку займав з лютого 2014 року.

“Я думаю, що всі присутні розуміють, ким є Аваков. Але я все ж нагадаю. Аваков — це психічно хворий Ілля Кива в публічній політиці з нагородними пістолетами за поясом. Аваков — це згвалтування в Кагарлику. Це вбивство в Кривому Озері. Це вбитий пʼятирічний Кирило Тлявов. Це міліція під новою вивіскою, але зі старою сутністю”, – заявив Стерненко.

Також він заявив, що Аваков – це той, хто повинен “пересісти з крісла міністра внутрішніх справ на лаву підсудних”.

Під час “святкування”, учасники акції на чолі з Стерненко намагалися підійти в притул до будівлі міністерства, але їх не пустила міліція. Люди танцюють на проїжджій частині.

Telegram-канал PavlovskyNews повідомив, що святкування відставки Авакова супроводжувалося палінням фаєрів і танцями. Журналісти стверджують, що учасники заходу намагалися підійти до будівлі МВС впритул, проте правоохоронці не дозволили їм цього зробити.

У своєму каналі в Telegram Стерненко опублікував пост, у якому написав, що “наступне свято буде, коли Аваков піде в тюрму або до пекла, де і місце чортам”.

Нагадаємо, 15 липня народні депутати підтримали звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Також стало відомо, що чільник МВС Арсен Аваков не планує балотуватися на посаду міського голови Харкова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE