Politerno > Україна і світ > США закликали Росію визнати відповідальність за збиття МН17

США закликали Росію визнати відповідальність за збиття МН17

  • 17 Липня, 2021
  • 741 Переглядів
  • 0

США закликали Росію визнати відповідальність за збиття малайзійського боїнга МН17 над окупованою частиною Донбасу 17 липня 2014 року.

“Сім років тому, 17 липня 2014 р., рейс MH17 був збитий над територією Донецької області України контрольованими Росією силами. Росія дотепер не визнала цих фактів.

У 7-у річницю цієї трагедії ми закликаємо Росію визнати відповідальність у збитті літака та повністю співпрацювати зі слідством”, – зазначило посольство США.

Разом з тим, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна докладе всіх зусиль для встановлення правди щодо катастрофи МН17.

“Неможливо повірити, що це сталося в сучасному світі. Співчуваю. Докладаємо усіх зусиль для встановлення правди. Відповідальність – неминуча!”, – йдеться в повідомленні.

ЄС у зв’язку з сьомою річницею збиття літака “Малайзійських авіаліній” у небі над Донбасом очікує, що Росія візьме на себе відповідальність і буде повною мірою співпрацювати для встановлення правди і покарання винних.

Нагадаємо, російський концерн “Алмаз-Антей” підтвердив запуск ракети з “Бука”, якою найманці РФ збили Боїнг-777 Малайзійських авіаліній.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE