Politerno > Україна і світ > Інспектори перевірять отримувачів субсидій – ходитимуть по домівках

Інспектори перевірять отримувачів субсидій – ходитимуть по домівках

  • 19 Липня, 2021
  • 642 Переглядів
  • 0

Міністерство соціальної політики проведе масштабні перевірки отримувачів субсидії.

Згідно проекту постанови Кабміну, інспекція проводитиметься безпосередньо у домівках тих, хто претендує на бюджетні гроші чи вже їх отримує.

“Затвердити порядок здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки”, – вказано у документі.

Тобто, інспектори матимуть повноваження здійснювати перевірку у домівках отримувачів соціальної допомоги. Також це стосуватиметься і тих, хто претендує на отримання субсидії.

“Відвідувати разом із представником територіальної громади отримувачів соціальної підтримки за місцем проживання (з метою визначення правдивості відомостей, які впливають на встановлення права на отримання соціальної підтримки та визначення її розміру)”, – йдеться у документі.

Зазначено, що у разі перешкоджання отримувачами соціальної підтримки (членами їхніх родин/домогосподарств) відвідуванню уповноваженою особою їхнього місця проживання надання субсидії призупиняється.

Нагадаємо, як повідомило в трвні Міністерства соціальної політики, бажаючі отримувати житлові субсидії мають переоформити документи в будь-який час протягом п’яти місяців.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE