Politerno > Україна і світ > Зеленський повністю сфокусував свою увагу на тому, щоб позбутися потенційних конкурентів на майбутніх виборах, – Лерос

Зеленський повністю сфокусував свою увагу на тому, щоб позбутися потенційних конкурентів на майбутніх виборах, – Лерос

  • 6 Серпня, 2021
  • 570 Переглядів
  • 0

Держава стає приватною армією Зеленського, коли питання стосується його особистого інтересу.

Про це нардеп Гео Лерос заявив в інтерв’ю Цензор.НЕТ.

“Зеленський знав, що Чаус може бути важливим свідком у справі, пов’язаній з Порошенком і Бурбою. Як і личить диктатору, Зеленський організував викрадення свідка в іншій країні руками українських спецслужб, чим скоїв тяжкий кримінальний злочин. При цьому він завдав Україні великої шкоди на міжнародному рівні. Шкоди, відгомони якої ми ще почуємо, коли все розкриється. Зеленський схожий на Лукашенка, який убиває громадян Білорусі в Україні. Коли питання стосується особистого інтересу Зеленського, то держава стає його приватною армією. Але терористів Вагнера він ловити не готовий. От і робіть висновки”, – розповів парламентар.

За словами нардепа, Чаус “як досвідчений, що гниє давно в системі”, розумів, що єдина для нього можливість отримати гарантії – зустрітися з президентом.

“А президент заради особистої вигоди готовий на все, тому берегів не бачить. Тільки от після цього Чаус зафіксував найвищу посадову особу як організатора злочину. … На сьогодні Зеленський повністю сфокусував свою увагу на тому, щоб позбутися потенційних конкурентів на майбутніх виборах. Цим він і його оточення зайняті більшу частину часу”, – додав Лерос.

Нагадаємо, екссуддю Миколу Чауса, якого підозрюють у хабарництві, відправили під цілодобовий домашній арешт із зобов’язанням носити електронний браслет. 

Офіс Генпрокурора прийняв рішення про розсекречення матеріалів кримінального провадження щодо організації та проведення бойових дій в районі міста Іловайська. СБУ вже направила відповідні документи до Генштабу та інших органів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE