Politerno > Україна і світ > У Нацкорпусі готуються до штурму, – заява партії

У Нацкорпусі готуються до штурму, – заява партії

  • 9 Серпня, 2021
  • 718 Переглядів
  • 0

У вівторок, 10 серпня, Служба безпеки України планує штурм колишнього заводу “Атек”, де розташований заснований “Нацкорпусом” націоналістичний молодіжний хаб.

 Про це повідомляє пресслужба партії.

Згідно з повідомленням, до підготовки операції можуть залучити працівників головного управління СБУ та спецпідрозділу “Альфа”. За такими діями “Нацкорпус” вбачає переслідування з боку Офісу президента Володимира Зеленського.

Водночас “Нацкорпус” запрошує сьогодні, 9 серпня представників ЗМІ відвідати хаб на “Атеку”, щоб пересвідчитися у безпідставності запланованих силових дій.

Як повідомлялося, 5 серпня у Харкові СБУ провела обшуки та арешти у кількох представників Азовського руху. Їм висунули обвинувачення у створенні злочинної організації та обрали запобіжний захід у вигляді триманні під вартою.

Після 16 годин розгляду справи проти представників Нацкорпусу, Шевченківський райсуд Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці для всіх сімох затриманих, яких звинувачують у створенні злочинного угрупування.

“Національний корпус” анонсував масові протести через арешти побратимів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE