Politerno > Україна і світ > Вагнергейт: ТСК зупинила доповідь Бурби на важливій частині і перенесла засідання

Вагнергейт: ТСК зупинила доповідь Бурби на важливій частині і перенесла засідання

  • 20 Вересня, 2021
  • 757 Переглядів
  • 0

Тимчасова слідча комісія з розслідування “справи вагнерівців” заслухала ексначальника Головного управління розвідки Василя Бурбу, але через деякий час “без пояснення причин” оголосила перерву до вівторка.

Про це повідомив нардеп “Голосу” Роман Костенко.

“ТСК, яка розслідує справу “вагнерівців” продовжила заслуховувати ексначальника ГУР МОУ Василя Бурбу.

Однак, коли Василь Бурба дійшов до надзвичайно важливої частини своєї доповіді, Комісія вирішила терміново оголосити перерву до завтра без пояснення причин”, – зазначив нардеп.

За словами журналіст Юрій Бутусова, це вже четверте перенесення засідання ТСК з Бурбою.

“Бурба почав давати свідчення слідчій комісії, засідання почалося о 9.00. Йшлося про планування та хід операції. Однак, як стверджують наші джерела на засіданні комісії, як тільки Бурба почав давати свідчення про те, хто і за яких обставин дав команду перенести спецоперацію, голова комісії Мар’яна Безугла заявила про перерву. А в кінці перерви раптово заявила про перенесення засідання. Причини не озвучені. Сьогодні засідання не буде продовжене, хоча до кінця робочого дня депутатів достатньо часу, щоб дослухати Бурбу повністю”, – зазначив журналіст.

Нагадаємо, минулого тижня Бурба прибув на засідання сідання ТСК, але, як з’ясувалось, кворуму немає, хоча на початку він був. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE