Politerno > Україна і світ > Коломойський виплачував “Кварталу” захмарні гонорари – а чи не було це відмиванням грошей?

Коломойський виплачував “Кварталу” захмарні гонорари – а чи не було це відмиванням грошей?

  • 8 Жовтня, 2021
  • 624 Переглядів
  • 0

“Квартал” отримав від Коломойського 40 мільйонів доларів, але був багато років збитковою структурою, а найвищі прибутки отримує зараз, коли Зеленський пішов з колективу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Слідство.інфо провело перевірку сплати податків компаніями Володимира Зеленського і тепер з цього випливає ряд важливих висновків і питань.

Виявляється, головна зірка “Кварталу” – сам Володимир Зеленський, головний продюсер, режисер і актор, насправді дуже заважав компанії заробляти гроші. Це просто якесь економічне диво – весь топ-менеджмент компанії з неї пішов – Зеленський, Шефір, Баканов, пішов актор Корявченков, а компанія стала починаючи з 2019-го отримувати рекордні прибутки!

Виходить, Зеленському не вигідно працювати. Саме в останні рекордні два роки “Квартал” і заплатив основну частину податків.

  1. Отримавши у 2012-му році 20 мільйонів доларів, група Зеленського заплатила завдяки використанню мережі офшорів … 43 тисячі доларів податків. А в 13-15 роках “Квартал” показував тільки збитки. Однак при цьому в центрі Лондона “кварталівці” купили через офшорні компанії в 14-16 роках три квартири загальною вартістю в 8 мільйонів доларів.

  2. Гонорари, які структури Коломойського через Приватбанк виплачували “Кварталу” перевищують річні бюджети провідних українських телеканалів. Тому Слідство.інфо відкрито ставить питання – а чи не були ці величезні прибутки каналом відмивання грошей?

  3. За 9 років роботи 24 офшорних компанії Володимира Зеленського заплатили з отриманих 40 мільйонів доларів податку на суму 3,2 мільйона доларів. Тобто приблизно 7% від отриманих на офшори коштів.

  4. Президент Зеленський продовжує зберігати кошти своїх компаній і оптимізувати податки зі своїх надприбутків після приходу до влади в офшорах. Виникає питання, а чому Зеленський не виводить прибуток в Україні, чому він не довіряє державі, яку сам очолює, і продовжує виводити гроші в офшори зараз?



    Діліться у соцмережах:

    Залишити відповідь

    Politerno Full

    TELEGRAM

    ПРИЄДНУЙСЯ
    CLOSE