Politerno > Україна і світ > “Із жартами над президентом у нас самоцензура”, – актор “Кварталу 95” і кум Зеленського Пікалов

“Із жартами над президентом у нас самоцензура”, – актор “Кварталу 95” і кум Зеленського Пікалов

  • 25 Жовтня, 2021
  • 1203 Переглядів
  • 0

“Квартал 95” намагається не жартувати гостро над президентом, а дружина президента Олена Зеленська далі працює сценаристом для “Жіночого кварталу”.

Про це один із ключових акторів “Кварталу 95”, художній керівник “Жіночого кварталу” і кум Володимира і Олени Зеленських Олександр Пікалов розповів в інтерв’ю “УП“.

“Коли зараз ми починаємо трохи чорніти в гуморі, Лєнка (перша леді Олена Зеленська. – Ред.) каже: “тихо-тихо”. Раніше ми десь щось почули, десь щось вичитали, десь якась новина і починаєш її розкручувати. А зараз, наприклад, починаємо реготати з приводу грошей для дітей, які народилися. А Лєна в темі і каже: “не так”. Я кажу: “Лєна, це ж гумор”. А вона каже: “гумор має бути правдивим””, – розповів Пікалов.

“Да, цензура. З’явилася в нас така цензура, звідки не чекали”, – додав він.

При цьому Пікалов підкреслив, що Зеленська працює як автор тільки для “Жіночого кварталу”, який є аполітичним.

На зауваження журналіста про те, що стосовно президента чути тільки дуже акуратні жарти Пікалов відповів: “Так, це самоцензура. Він наш товариш, ми не можемо зараз оцінювати все. Але я тобі скажу, що насправді зміни в країні таки відбуваються” .

Пікалов додав, що “Квартал 95” не узгоджує жарти з Офісом президента.

При цьому, за його словами, помічник президента Сергій Шефір далі бере участь у роботі студії, періодично працюючи як редактор для жартів у “Чисто News”.

“Як це відбувається: наші автори десь загулюють в своїх думках і він може сказати: “ні”. І це стосується не обов’язково жартів у сторону президента Зеленського, чи в сторону опозиції – це стосується всіх”, – пояснив Пікалов.

“”Та годі вже д##чити в кишені на Киву. Все”. Він каже: “у вас чогось забагато”, або “пошлятини багато – нах#р, цього багато – нах#р, це – хто вам сказав”? Так ось же написано. “Ні, це х#рня. Цього немає”. І отак”, – описав Пікалов роботу з Шефіром.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE