Politerno > Україна і світ > Автомобіль Киви зупинили через порушення правил, ігнорував наказ поліції – каже провокація. ВІДЕО

Автомобіль Киви зупинили через порушення правил, ігнорував наказ поліції – каже провокація. ВІДЕО

  • 1 Листопада, 2021
  • 567 Переглядів
  • 0

Патрульні зупиняли автомобіль нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви за порушення правил дорожнього руху, сам Кива заявляє, що проти нього було вчинено “провокацію”.

Кива в Телеграм, прессек патрульної поліції Яна Кутова у коментарі УП.

 

“Сьогодні в Голосіївському районі на Столичному шосе патрульні поліцейські зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. В ході спілкування з водієм автомобіля було виявлено документ, який імовірно може містити ознаки підробки, тому патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

В свою чергу поліцейські провели слідчі дії, вилучили документ, а патрульні поліцейські на водія склали матеріали про порушення ПДР”, – повідомила речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс у коментарі УП.

Який саме документ може мати ознаки підробки, в поліції наразі не уточнили.  

У пресслужбі патрульної поліції УП уточнили, що Кива не був за кермом авто, адмінпротоколи складено на його водія та водія зі ще однієї машини, які не виконали наказ правоохоронців зупинитися.

Як розповіла прессек патрульної поліції Яна Кутова, близько 11 години на Столичному шосе патрульні помітили транспортні засоби Toyota та Mercedes, що рухалися у крайній лівій смузі при двох вільних правих, чим порушували ПДР.

На вимогу поліцейських зупинитися, водії вказаних авто не реагували та продовжували рух. Патрульним все ж вдалося зупинити автомобілі шляхом переслідування.

Під час перевірки документів, виявилося, що державний номерний знак на автомобіль Toyota не відповідає реєстраційним документам.

Інспектори склали на водія Toyota адмінматеріали за невиконання зупинки на вимогу поліцейського, за невідповідність ДНЗ реєстраційним документам на авто, за керування автомобілем без документів, оскільки водій не пред’явив їх на вимогу поліцейських.

На водія Mercedes інспектори склали адмінматеріали за невиконання зупинки на вимогу поліцейського.

Надалі патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшої можливої кваліфікації дій громадян.

Сам Кива вже записав відео та у своєму телеграм-каналі обурюється, що проти нього як проти нардепа, було вчинено “провокацію”.

7 жовтня Ілля Кива привітав президента країни-агресора Росії Володимира Путіна з днем ​​народження і назвав його “великим правителем”.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова на брифінгу 26 жовтня, відповідаючи на запитання журналістів, зазначила, що стосовно нардепа розслідуються кілька кримінальних справ.

Нагадаємо, 18 червня ЗМІ повідомили про виключення нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви з лав цієї партії. Медіа посилалися на відео журналіста Андрія Павловського, в якому Кива заявляв, що представники ОПЗЖ Юрій Бойко і Сергій Льовочкін “домоглися його виключення з партії”.

Партія “Опозиційна платформа – За життя” назвала повідомлення про виключення нардепа Іллі Киви зі свої лав банальною провокацією, спрямованою на розкол партії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE