Politerno > Україна і світ > Журналісти з’ясували місце проживання Киви в Підмосков’ї. ВІДЕО

Журналісти з’ясували місце проживання Киви в Підмосков’ї. ВІДЕО

  • 20 Червня, 2022
  • 799 Переглядів
  • 0

Екснардеп від ОПЗЖ Ілля Кива, якого підозрюють у державній зраді, ймовірно, оселився в елітному котеджному містечку Agalarov Estate у Підмосков’ї.

Про це повідомляє Bihus.Info на основі аналізу відео, опублікованих у телеграм-каналі Киви.

Журналісти Bihus.Info з’ясували, що Кива пересувається в Росії на автомобілі Toyota Land Cruiser 200 другого рестайлінгу. Цей позашляховик броньований, про що свідчить характерна перегородка між салоном і багажним відсіком. Доопрацьовано автомобіль компанією Armour Group. Орієнтовна вартість такого броньовика – 15-20 млн рублів.

 

У Києві Кива їздив на іншій броньованій Toyota Land Cruiser 200, яка належить Оксані Марченко – дружині Віктора Медведчука.

До Москви він їздить з боку села Покровське, яке розташоване у західному Підмосков’ї, по Новоризькому шосе. Підтверджується це відеозаписами, на яких журналісти ідентифікували Звенигородське шосе, вулицю Мньовніки, Новоризьке шосе, а також АЗС мережі British Petroleum у Нахабіно й супермаркет “Мираторг” у Покровському.

 

Крім того, Кива публікував кілька відео, записаних, найімовірніше, безпосередньо на території котеджного містечка Agalarov Estate, неподалік Покровського.

На відео від 29 травня, яке вже видалене з каналу Киви, видно ялинки, водойму, газон, пагорби, піщану зону та гольф-кар. Неподалік Покровського розташований гольф-клуб котеджного містечка Agalarov Estate. На інших відео Киви можна побачити ліхтарі вуличного освітлення, які є й на панорамі Google з західного кордону Agalarov Estate. Також на території цього містечка є фітнес-центр Crocus. Відео з каналу Киви свідчать, що тренується він саме у ньому.

 

“Враховуючи регулярні відвідини Кивою території гольф-клубу та Crocus Fitness, скоріш за все, екс-нардеп проживає у елітному котеджному містечку Agalarov Estate”, – повідомляє Bihus.Info.

Журналісти також встановили імовірні місця проживання родичів екснардепа. Мати Киви, скоріш за все, мешкає в Іспанії, у провінції Аліканте. Брат Іллі Киви Дмитро має фірму у Великій Британії – D Design and Development LTD – і зареєстрований у Брумлі. У Іллі Киви також є сестра – 25-річна Ганна Ігорівна Стельмах. Вона, згідно профілю у LinkedIn, живе та працює у Люцерні, Швейцарія.

Уночі 24 лютого, за кілька годин до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Ілля Кива з-за кордону заявив, що “українському народу потрібне звільнення”, а “українці, білоруси, росіяни – це один народ”.

6 березня генеральний прокурор Ірина Венедіктова оголосила Киві про підозру у держзраді.

2 травня Державне бюро розслідувань затримало довірених осіб екснардепа Іллі Киви, які готували провокації із залученням “тітушок” задля дестабілізації ситуації на Одещині.

Нагадаємо, працівники освіти скаржаться на невиплату заробітної плати та примусові відпустки власним коштом.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE