Politerno > Україна і світ > Скандальний Демченко після відрядження на Донеччину отримав статус учасника бойових дій – документ

Скандальний Демченко після відрядження на Донеччину отримав статус учасника бойових дій – документ

  • 2 Листопада, 2021
  • 1025 Переглядів
  • 0

Перший заступник секретаря РНБО Руслан Демченко отримав у лютому 2020 р. статус учасника бойових дій.

Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук аналітик аналітичної групи “Левіафан” Микола Мельник.

“Тримаймося за поручні, щоб не здуло від свіжого вітру офігіванія з вулиці Банкова. Радник Зеленського, якому той дістався від Януковича і Порошенка, чувак який готував Харківські угоди Руслан Демченко, заступник Секретаря РНБО, виявляється “учасник бойових дій””, – пише Мельник.

“Чувак, не шкодуючи живота свого, оформив відрядження на Донеччину і вуаля – учасник бойових дій. Це свинство. Тут всі добровольці досі УБД не отримали, по п’ять років судились, щоб держава елементарно встановила істину…а ці уроди за одне відрядження стають “захисниками””, – обурений він.

“Чувак вірно служив кожному своєму господарю, якого бачив перед собою. Сказав Янукович готувати Харківські угоди – ізвольтє, сказав Порошенко їхати по вугіллю їхати рішати – оком не моргнув, пішов виконувати команду. Якщо Зеленський не хоче нести репутаційні ризики за своїх “радників”, то Демченка слід гнати і Банкової і з РНБО. А сам факт надання статусу “Учасника бойових дій” має бути досліджений компетентними органами”, – додав він.

Мельник також оприлюднив відповідне посвідчення Демченка. 

“Мав час і натхнення звернутись до Мінветеранів щодо роз’яснення чи дійсно Перший заступник секретаря РНБО отримав у лютому 2020р. статус учасника бойових дій. В принципі в мене питання і до РНБО. Яким чином в них працює людина, яка підпадає під норми закону “Про очищення влади” Адже за Януковича він був Першим заступником Міністра закордоних справ України, і прямо дотичний до Харківських угод…”, – раніше наголошував у фейсбуку Мельник.

Мельник нагадує, що саме Демченка головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов називає російським шпигуном. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE