Politerno > Тернопільщина > Знесено черговий паркан. Тернополяни захищають сквер на 15 Квітня. ВІДЕО – ФОТО

Знесено черговий паркан. Тернополяни захищають сквер на 15 Квітня. ВІДЕО – ФОТО

  • 22 Листопада, 2021
  • 2819 Переглядів
  • 0

Незважаючи на дощ, мешканці вулиць 15 квітня та Проспекту Злуки вийшли на захист зеленої зони від чергової незаконної забудови.

О 19:00 на місці скандальної ділянки відбулися збори щодо її захисту від забудови комерційним об’єктом.

Кілька днів тому на великій зеленій зоні перед будинком по вулиці 15 Квітня, 1, яка слугує прибудинковою територією, захисною зеленою зоною для будинку і є вільнодоступним зеленим сквером для тернополян, не порадившись з жителями мікрорайону та мешканцями згаданого будинку, розпочались незрозумілі будівельні роботи без жодної ознайомчої інформації.

За даними місцевиж жителів, на цій ділянці планується  будівництво не то торгового центру, не то аптеки на 500 квадратних метрів. Люди скаржаться, що дана зелена зона виконує важливу захисну та екологічну функції від перевантаженої автомобілями вулиці 15 Квітня і проспекту Злуки.

На запрошення ініціативної групи прибула команда «Сили Людей» разом з депутатами міської ради від цієї політсили.

Ініціативна група оголосила збір підписів під зверненням усіх бажаючих тернополян до міського голови Тернополя Сергія Надала та правоохоронних органів щодо скасування рішення сесії про надання сервітуту на 500 кв. метрів і унеможливлення будівництва за старими, незаконними документами на цій ділянці.

Наприкінці зборів активісти зруйнували незаконно зведений паркан.

Нагадаємо, 12 жовтня депутати Тернопільської міської ради від «Сили людей», спільно з мешканцями мікрорайону вулиць Живова-Оболоня-Острозького повалили незаконно зведений паркан поблизу будинку №2 на Живова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE