Politerno > Україна і світ > Учаснику протестів на Банковій вручили протокол про хуліганство. ВІДЕО

Учаснику протестів на Банковій вручили протокол про хуліганство. ВІДЕО

  • 22 Листопада, 2021
  • 554 Переглядів
  • 0

Працівники поліції склали протокол про дрібне хуліганство на члена політради партії “Демократична сокира” Юрія Гудименка.

Про це йдеться на facebook-сторінці Гудименка.

“Гудименко Юрій Володимирович здійснив жахливий злочин, а саме нецензурно лаявся біля Банкової.

В той самий час, ми бачимо, що представники цієї служби (вказує на поліцейських – ред.) здійснили набагато більший злочин – вони не допускали громадян на Банкову, де в нас була зареєстрована і подана заявка про проведення акції протесту”, – зазначив активіст.

У партії “Демократична сокира” заявили, що оскаржать протокол у суді.

За дрібне хуліганство встановлено штраф від 51 до 119 гривень, або громадські роботи строком від 48 до 60 годин, або виправні роботи від одного до двох місяців з частковим відрахуванням заробітку, або адміністративний арешт на термін до 15 діб.

Нагадаємо, у неділю на Майдані Незалежності розгорнули банер, адресований президенту Володимиру Зеленському та главі Офісу президента Андрію Єрмаку.

Учасники акції “Їхня брехня принижує” до Дня Гідності та Свободи намагаються потрапити на територію Офісу президента, однак поліція не пускає.

Європейський парламент та ООН попросили Bellingcat надати матеріали з розслідування у справі “вагнерівців” як прямий доказ участі Росії у війні проти України на Донбасі.

Мітингувальники вимагали звільнення голови ОП Андрія Єрмака до 1 грудня. Якщо цього не станеться, вони мають намір оголосити безстрокову акцію за відставку президента.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE