Politerno > Україна і світ > “Їхня брехня принижує”: У центрі Києва розгорнули банер із Зеленським і Єрмаком. ВІДЕО – ФОТО

“Їхня брехня принижує”: У центрі Києва розгорнули банер із Зеленським і Єрмаком. ВІДЕО – ФОТО

  • 21 Листопада, 2021
  • 1667 Переглядів
  • 0

У неділю, 21 листопада, у Києві на Майдані Незалежності активісти розгорнули банер, адресований президенту Володимиру Зеленському та главі Офісу президента Андрію Єрмаку.

Банер “Їхня брехня принижує. Захистимо нашу гідність” розгорнули на фасаді “Глобусу”. 

 

Учасники акції вигукують “Єрмака за грати”, “Путін х…йло, Зеля сц…кло”.

Зараз на Майдані Незалежності понад тисяча людей прийшли відзначити День Гідності та Свободи, а також вшанувати загиблих під час Революції Гідності.

Ближче до 18:00 колона учасників акції рушила вверх по Інституцькій до Аодеї Небесної Сотні.

Стрім з місця подій веде Рух опору капітуляції:

Нагадаємо, президент Зеленський, голова його офісу Єрмак, глава СБУ Баканов та інші представники влади не прийшли на “Свободу слова Савіка Шустера” 19 листопада.

Під час ефіру звільнений Зеленським ексголова ГУР МО Василь Бурба заявив, що глава ОП Андрій Єрмак від імені президента Володимира Зеленського дав вказівку перенести спецоперацію щодо “вагнерівців”.

Журналіст Bellingcat Христо Грозєв вважає приховування українською владою інформації про “вагнергейт” політичним злочином, що не має виправдання.

18  листопада журналістка Яніна Соколова оприлюднила документи, які підтверджують підготовку в Україні спецоперації “Авеню” з затримання найманців ПВК “Вагнер” і той факт, що її фінальний етап було перенесено за рішенням вищого воєнно-політичного керівництва.

Слідчі Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань перевіряють джерела витоку документів щодо діяльності спецслужб.

Організація “Рух опору капітуляції” закликала українців прийти на Майдан 21 листопада на акцію “Брехня принижує – захистимо Гідність”.

У День Гіднсті та Свободи президент Володимир  Зеленський, голова його офісу Андрій Єрмак та прем’єр-міністр Денис Шмигаль прибули на Алею Небесної сотні у Києві. Під вигуки “Ганьба!”, “державний зрадник” та “малорос”, президент Зеленський в оточенні великої кількості охоронців залишив Інституцьку.

Європейський парламент та ООН попросили Bellingcat надати матеріали з розслідування у справі “вагнерівців” як прямий доказ участі Росії у війні проти України на Донбасі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE