Politerno > Україна і світ > Схожі патрони: в ОГП пояснили, як обшук на Франківщині пов’язаний із замахом на Шефіра

Схожі патрони: в ОГП пояснили, як обшук на Франківщині пов’язаний із замахом на Шефіра

  • 25 Листопада, 2021
  • 527 Переглядів
  • 0

Слідчі проводять обшуки у всіх, хто відстрілював із мисливської зброї патрони, аналогічні до використаних при замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра та його водія, вже проведено близько 100 обшуків.

Про це повідомила пресслужба Офісу генпрокурора у коментарі “Українській правді”.

“В рамках розслідування кримінального провадження за фактом замаху на вбивство  першого помічника президента та його водія проведено близько 100 обшуків у всіх наразі встановлених осіб, які здійснювали відстріл мисливської зброї патронами, аналогічними використаним при вчиненні цього злочину. 

Також обшуки відбулися у магазинах з продажу зброї та боєприпасів і осіб, що займаються їх збутом”, – зазначили в ОГП.

В Офісі генпрокурора уточнили, що на даний час у кримінальному провадженні про підозру не повідомлено жодній особі.

Нагадаємо, партія “Європейська солідарність” повідомила, що зранку 24 листопада правоохоронці прийшли з обшуками до депутата Івано-Франківської облради Сергія Волошина у справі про замах на Сергія Шефіра.

Сам Волошин поцікавився, чи є підставою для обшуку те, що він є власником зброї калібру 7.62, адже “в Україні таких є десятки або й сотні тисяч”. 

Обшуки відбулися у будинку Волошина у місті Яремче, а також у будинку його батьків. Вони проходили на підставі ухвали Печерського райсуду Києва від 3 листопада.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE