Politerno > Україна і світ > Із фракції “Слуга народу” вийшов нардеп Соха: Не хочу мати нічого спільного з людьми, що порушують принципи, з якими йшли на вибори

Із фракції “Слуга народу” вийшов нардеп Соха: Не хочу мати нічого спільного з людьми, що порушують принципи, з якими йшли на вибори

  • 30 Листопада, 2021
  • 533 Переглядів
  • 0

Нардеп Роман Соха, обраний по мажоритарному округу №75 (Запорізька область), сьогодні заявив про вихід із фракції “Слуга народу”.

Про це повідомляється на офіційному порталі ВР. 

“Із заявою від двох фракцій виступив народний депутат Роман Соха. Він заявив про вихід із фракції “Слуга народу”, – йдеться у повідомленні.

“Я не хочу і не можу мати нічого спільного з людьми, які не відповідають тим принципам, які ми декларували, йдучи на вибори. Я хочу бути чесним перед самим собою та виборцями, яким я маю дивитися в очі. Саме тому я прийняв складне, але справедливе рішення – я виходжу з фракції “Слуга народу”, – цитує Соху “Інтерфакс-Україна”.

Зокрема, він звернув увагу на призначення заступником глави Офісу президента Ростислава Шурми, який є “колишнім функціонером проросійського “Опозиційного блоку”, намагався зірвати справедливі вибори в Запоріжжі, використовуючи брудні технології”. За словами Сохи, Шурма “точно не підтримував європейський шлях України в минулому”. Водночас він висловився проти заступника глави Офісу президента Олега Татарова та заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Руслана Демченка.

Нардеп також наголосив, що з першого дня підтримував президента України Володимира Зеленського та приєднався до формування Зе-команди у Запоріжжі, оскільки нинішній глава держави декларував “кінець олігархічної системи, викорінення кумівства та політичної корупції, завершення епохи бідності та соціальної несправедливості”.

Нагадаємо, головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов заявив, що Офіс президента Зеленського погрожує вбити його “як Гонгадзе” протягом тижня.

Перший заступник спікера парламенту Олександр Корнієнко закликав нардепів дотримуватися “правової та поведінкової культури” під час щорічного виступу у Раді президента Володимира Зеленського.

В СБУ заявляють про розслідування кримінального провадження “за фактом готування окремими громадянами України та РФ дій з метою захоплення державної влади”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE