Politerno > Україна і світ > Зеленський і Єрмак брехали: на ювілї у Гуті був підприємець Контрус, який веде бізнес зокрема і в РФ – ЗМІ

Зеленський і Єрмак брехали: на ювілї у Гуті був підприємець Контрус, який веде бізнес зокрема і в РФ – ЗМІ

  • 9 Грудня, 2021
  • 1331 Переглядів
  • 0
Ювілей Єрмака

Підприємець Карл Контрус, який має бізнес в Україні, Росії та Австрії, приватним літаком прилетів з австрійського міста Ґрац до Івано-Франківська у день народження голови Офісу президента України Андрія Єрмака.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста “Української Правди” Михайла Ткача.

Карл Контрус – один із власників заводу Трансмаш у Дніпрі, що виробляє і ремонтує залізничну техніку. Він також є засновником російського ТОВ “ППМТ” з аналогічним видом діяльності. Як в Україні так і в Росії Карл Контрус отримує держзамовлення.

Після прильоту до Івано-Франківська Контрус сів у автомобіль компанії “Завалівський графіт”. Назад із Івано-Франківська до Австрії Контрус полетів за кілька годин після того, як з держрезиденції “Синьогора” до Києва відбули президент Володимир Зеленський і Андрій Єрмак.

Того ж дня, коли до резиденції у Карпатах прилетіли президент Володимир Зеленський і Андрій Єрмак, з Києва до Івано-Франківська прибув пов’язаний зі структурами бізнесмена Ігоря Коломойського літак, на якому, за даними журналіста, перебував із родиною бізнес-партнер Коломойського, співвласник студії “Квартал 95”, товариш Зеленського і Єрмака Тимур Міндич.

Міндич з родиною приїхав до аеропорту Івано-Франківська 22 листопада на мікроавтобусі, який журналісти бачили на території держрезиденції. Прибувши до аеропорту, Міндіч із родиною попрямував до чартера.

Під час президентського пресмарафону Зеленський заперечував святкування дня народження Єрмака у держрезиденції та наявність на заході гостей. За словами Зеленського, у Карпатах із ними був лише міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, доставляючи гостей до резиденції в Карпатах гелікоптерами ДСНС.

Очільник МВС Денис Монастирський заявив, що посадові особи можуть використовувати відомчу авіацію відповідно до звичайних протоколів.

Під час пресмарафону президент Володимир Зеленський підтвердив, що разом із керівником ОП Андрієм Єрмаком користувався гелікоптерами ДСНС для перельотів у період з 19 по 22 листопада.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак у коментарі УП запевнив, що святкував своє 50-річчя у понеділок із батьками. При цьому він висловився, що в Гуті був 19 та 20 листопада.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE