Politerno > Україна і світ > Єрмак ховався від журналістів, але потім заявив, що не святкував ювілей на держдачі

Єрмак ховався від журналістів, але потім заявив, що не святкував ювілей на держдачі

  • 26 Листопада, 2021
  • 674 Переглядів
  • 0

Голова Офісу президента Андрій Єрмак стверджує, що 21 листопада не святкував своє 50-річчя у державній резиденції в Гуті.

Про це Єрмак заявив у коментарі “Українській правді” щодо розслідування про його ювілей.

“21 листопада ви бачили мене на Алеї Небесної сотні. Якщо вас цікавить святкування мого дня народження – я його святкував в понеділок практично вночі,коли приїхав до своїх батьків.

Все інше я написав у своєму пості, а також я домовився про ексклюзивне інтерв’ю, яке я дам днями стосовно багатьох питань. Тому вибачте: думаю, там я зможу на всі питання відповісти”, – зазначив Єрмак.

На запитання, чи був він у Синьогорі 21 листопада, Єрмак спершу відвернувся і сказав, що вже відповів на запитання, але потім додав: “Я був у Гуті у п’ятницю і в суботу (19-20 листопада – ред)”.

Журналісти зазначають, що Єрмак намагався сховатися від автора розслідування про 4-денне святкування у дитячій кімнаті коворкінгу, в якому президент проводить пресмарафон.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, доставляючи гостей до резиденції в Карпатах гелікоптерами ДСНС.

Очільник МВС Денис Монастирський заявив, що посадові особи можуть використовувати відомчу авіацію відповідно до звичайних протоколів.

Під час пресмарафону президент Володимир Зеленський заявив, що володіє інформацією про участь Рінат Ахметов у державному перевороті.

Також Зеленський заявив, що ексголова Головного управління розвідки Василь Бурба людина попереднього глави держави Петра Порошенка, “авантюрист і аферист”, котрий хотів його дискредитувати.

Зеленський розповів про розмову з екскерівником Головного управління розвідки Міноборони України Василем Бурбою щодо спецоперації з затримання вагнерівців, після якої зрозумів, що її дозволяти не можна.

Президент Володимир Зеленський публічно відчитав журналіста Савіка Шустера під час пресмарафону 26 листопада, заявивши, що його програма – це монолог, а не діалог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE