Politerno > Україна і світ > Зеленський спихнув відповідальність за Татарова на Єрмака, але назвав главу ОП “потужним”

Зеленський спихнув відповідальність за Татарова на Єрмака, але назвав главу ОП “потужним”

  • 26 Листопада, 2021
  • 909 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський заявив, що робота Олега Татарова на посаді заступника голови Офісу Президента – це особиста відповідальність голови Офісу Андрія Єрмака.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це президент повідомив під час пресмарафону.

Відповідаючи на запитання журналіста про призначення Татарова, глава держави сказав: “Це питання до голови Офісу. У нього сьогодні є декілька замів, є Кирило Тимошенко, Татаров, Смірнов та Шурма. Це його особиста відповідальність переді мною щодо результату”, – зазначив Зеленського.

“Дуже складно знайти професійних людей, це так і є”, – додав президент. 

Слід зазначити, що раніше, під час спілкування з журналістами, Зеленський заявив, що глава його Офісу Андрій Єрмак – потужна людина, яка зробила багато важливих операцій, і його не можна втрачати.

“З паном Єрмаком говорить керівництво не просто в діалозі, а в дуже потужному діалозі керівництво найкращих розвідок, різних держав, повірте, усіх наших партнерів, також голови апаратів різних президентів.

Його знають повністю , його телефон слухали і чули все керівництво усіх розвідок – вони б не сіли за один стіл з ним…

Ви порівнюєте Єрмака з Захарченком… Не треба порівнювати. Перше – Єрмак не вбивав людей і не давав таких команд. Друге – Єрмак, навпаки, власник вашого, до речі, каналу, колишній президент, пан, товаріщ, все-таки, Петро Порошенко, яких він повинен був, згідно зі своїми операціями, повернути (йдеться про моряків, захоплених Росією на Азові – УП) додому. Це зробив Єрмак, він повертав моряків, він займався обмінами, він провів разом із багатьма колегами дуже важливі операції…

Тому я вважаю, що це недоцільно – втрачати потужну людину, тому що пану Петру він не подобається”, – заявив Зеленський.


Нагадаємо, голова Офісу президента Андрій Єрмак стверджує, що 21 листопада не святкував своє 50-річчя у державній резиденції в Гуті.

Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, доставляючи гостей до резиденції в Карпатах гелікоптерами ДСНС.

Очільник МВС Денис Монастирський заявив, що посадові особи можуть використовувати відомчу авіацію відповідно до звичайних протоколів.

Під час пресмарафону президент Володимир Зеленський заявив, що володіє інформацією про участь Рінат Ахметов у державному перевороті.

Також Зеленський заявив, що ексголова Головного управління розвідки Василь Бурба людина попереднього глави держави Петра Порошенка, “авантюрист і аферист”, котрий хотів його дискредитувати.

Зеленський розповів про розмову з екскерівником Головного управління розвідки Міноборони України Василем Бурбою щодо спецоперації з затримання вагнерівців, після якої зрозумів, що її дозволяти не можна.

Президент Володимир Зеленський публічно відчитав журналіста Савіка Шустера під час пресмарафону 26 листопада, заявивши, що його програма – це монолог, а не діалог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE