Politerno > Україна і світ > Зеленський викрив у брехні Єрмака, підтвердивши, що 21-ого літав із ним у Гуту гелікоптерами ДСНС

Зеленський викрив у брехні Єрмака, підтвердивши, що 21-ого літав із ним у Гуту гелікоптерами ДСНС

  • 26 Листопада, 2021
  • 794 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що разом із керівником ОП Андрієм Єрмаком користувався гелікоптерами ДСНС для перельотів у період з 19 по 22 листопада.

Про це Зеленський повідомив під час пресмарафону 26 листопада, відповідаючи на запитання кореспондента УП щодо останнього розслідування про ювілей Єрмака.

Глава держави поскаржився, що “завдяки кореспонденту УП не має можливості жити особистим життям”, оскільки той відстежує його пересування. Зеленський дорікнув також, що через це “діти президента вимушені скрізь перебувати під охороною”.

Зеленський також нарікає, що завдяки кореспонденту УП, світ дізнається, що президентський літак наразі несправний, тому глава держави не може ним скористатися, а тому, мовляв, звернувся до ДСНС і отримав підтвердження, що може скористатися її гвинтокрилами.

Президент заявив, що полетів у Гуту ввечері п’ятниці “з родиною, щоб відпочити, адже в Києві, мовляв, не залишилось місця, де він може це зробити”. Його супроводжував ще один гвиноткрил – за протоколами безпеки.

Але й там, за словами глави держави, він займався підготовкою форуму для працівників дипломатичної служби, що запланований на кінець грудня.

Президент підтвердив, що в неділю 21 листопада полетів до Києва, де взяв участь у заходах, присвячених Дню Свободи та Гідності, а потім полетів назад до державної резиденції в Гуті. Зеленський підтвердив, що з ним був глава Офісу президента Андрій Єрмак, а якихось “приватних гостей” не було.

Зеленський не відповів на запитання, чи святкувався в “Синьогорі” ювілей Єрмака, зазначивши лише, що туди “циган не викликав, ведмедів не викликав, але і журналіста УП теж не викликав”.

Також президент нагадав, що “Синьогора” – захищений об’єкт, і журналіст УП, мовляв, порушив закон, запускаючи дрон над ним.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак у коментарі УП запевнив, що святкував своє 50-річчя у понеділок із батьками. При цьому він висловився, що в Гуті був 19 та 20 листопада.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, доставляючи гостей до резиденції в Карпатах гелікоптерами ДСНС.

Очільник МВС Денис Монастирський заявив, що посадові особи можуть використовувати відомчу авіацію відповідно до звичайних протоколів.

Під час пресмарафону президент Володимир Зеленський заявив, що володіє інформацією про участь Рінат Ахметов у державному перевороті.

Також Зеленський заявив, що ексголова Головного управління розвідки Василь Бурба людина попереднього глави держави Петра Порошенка, “авантюрист і аферист”, котрий хотів його дискредитувати.

Зеленський розповів про розмову з екскерівником Головного управління розвідки Міноборони України Василем Бурбою щодо спецоперації з затримання вагнерівців, після якої зрозумів, що її дозволяти не можна.

Президент Володимир Зеленський публічно відчитав журналіста Савіка Шустера під час пресмарафону 26 листопада, заявивши, що його програма – це монолог, а не діалог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE