Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” обговорює зміну назви партії, але офіційно заперечує

“Слуга народу” обговорює зміну назви партії, але офіційно заперечує

  • 31 Грудня, 2021
  • 733 Переглядів
  • 0

У партії “Слуга народу” кілька місяців ведуться розмови про перейменування політсили через падіння рейтингів та скандали довкола її членів. 

Про це повідомили кілька співрозмовників “Української правди” в партії.

“Багато зашкварів, рейтинги падають і потрібно негатив якось перебити. Зміна назви – буде цілком логічним кроком, але кінцевого рішення ще не прийнято”, – кажуть у партії.

За словами джерел, у пропрезидентській партії уже 3 місяці ведуться розмови про перейменування “Слуги народу”: “Особливо на фоні падіння рейтингу”.

На питання, які варіанти можливі, відповідають: ”будь-що із прізвищем Зеленський”.

Співрозмовники УП зазначають, якщо до виборів з рейтингами “Слуги народу” нічого не змінюватиметься, то шанси на зміну назви будуть зростати.

Остаточного рішення про перейменування немає, офіційно ніхто в партії і депутатам про це не говорив.

Спікер “Слуги народу” Юлія Палійчук у коментарі “Українській правді” заявила, що питання про перейменування в партії не обговорювалося жодного разу.

“Це уже не перший раз, коли джерела з сумнівною репутацією поширюють дезінформацію про нас і нашу команду.

Якби ми кожного разу це коментували, то наша робота полягали би в тому, що ми з ранку і до ночі лише спростовували б чергові “інсайти”, – зазначила речниця “Слуги народу” Юлія Палійчук в коментарі “Українській правді”.

Нагадаємо, нардеп з фракції “Слуга народу” Олексій Ковальов задекларував як подарунок від батьків купівлю “4 каналу” за більше ніж 4 мільйони гривень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE