Politerno > Україна і світ > Демчишин перебуває в міжнародному розшуку у справі про вугілля з ОРДЛО – ДБР

Демчишин перебуває в міжнародному розшуку у справі про вугілля з ОРДЛО – ДБР

  • 17 Січня, 2022
  • 439 Переглядів
  • 0
Демчишин

Ексміністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина оголошено в міжнародний розшук у справі про постачання в 2014-2015 роках вугілля із окупованих територій сходу України та сприяння так званим “ДНР” та “ЛНР”.

Про це повідомив радник з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян на брифінгу 17 січня.

“У вересні-листопаді 2021 року у даному провадженні вже повідомлено про підозру народному депутату Віктору Медведчуку, бізнесмену Сергію Кузярі та колишньому міністру енергетики Володимиру Демчишину… 20 грудня 2021 року у даному кримінальному провадженні п’ятому президенту України, нині народному депутату (Петру Порошенку – ред.) повідомлено про підозру у вчиненні державної зради та сприянні діяльності терористичних організацій.

Розслідування триває.Усі винні будуть притягнуті до відповідальності. 

Наразі Сергій Кузяра перебуває під домашнім арештом, Віктор Медведчук – під домашнім арештом, Володимир Демчишин – у міжнародному розшуку, місце його перебування наразі встановлюється”, – зазначив Сапьян.

Нагадаємо, сьогодні о 09:03 літак з Порошенком приземлився в «Жулянах». Біля «Жулян» зібралися кілька сотень прихильників лідера «Європейської солідарності». Вони стоять з прапорами біля входу до терміналу. Також біля аеропорту чергують силовики.

Представники ДБР вручили експрезиденту Петру Порошенку повістку в суд у державній зраді прямо на паспортному контролі в аеропорту «Жуляни».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE