Politerno > Україна і світ > Ми мали бути веселими хлопцями, які помстяться олігархам і реформують країну: Арестович пішов з ОП і ТКГ

Ми мали бути веселими хлопцями, які помстяться олігархам і реформують країну: Арестович пішов з ОП і ТКГ

  • 18 Січня, 2022
  • 638 Переглядів
  • 0

Олексій Арестович звільнився з посад позаштатного радника голови Офісу Президента Андрія Єрмака та речника делегації України в Тристоронній контактній групі.

Про це він заявив в коментарі “4 каналу”.

 

За його словами, звільнився за власним бажанням, а на наступній зустрічі ТКГ щодо Донбасу його вже не буде.

Арестович наголосив, що “інформація поки неофіційна”, і пішов він через “особисті причини”.

Раніше, 14 січня, в інтерв’ю блогеру Юрію Романенку Арестович звинуватив президента Володимира Зеленського та його оточення в порушенні обіцянок та заявив, що нинішня влада надто “забюрократизувалася”.

“На зверненні, воно не завжди було плавним, він запинався, але він дуже щиро говорив. Коли він востаннє виступав перед людьми? Не під запис, не зрежисовано. Я кажу: “Наша ж сила в тому, що президент розмовляє з усіма неопосередковано, у цьому його основна фішка – говорити, звертатися, роз’яснювати свою політику”, – обурився Арестович. 

“На кого ми перетворилися? Бюрократія, довідка, протокол. Більшого удару собі по яйцях не можна було завдати. Це ж найгірше, що з нами можна було зробити – “забюрократитися”. Ми мали бути веселими, драйвовими хлопцями, які за народ, помстяться олігархам, реформують країну і створять умови для наступного стрибка. Де це все?” – констатував Арестович. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE