Politerno > Україна і світ > Арахамія прокоментував викриття депутата Кузьміних на хабарі, згадав про Порошенка

Арахамія прокоментував викриття депутата Кузьміних на хабарі, згадав про Порошенка

  • 28 Січня, 2022
  • 917 Переглядів
  • 0

Керівник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія прокоментував затримання нардепа Сергія Кузьміних на отриманні хабаря, порівнявши зі справою Петра Порошенка.

Про це повідомила telegram-канал речниці фракції “Слуга народу” Юлії Палійчук із коментарем Арахамії.

“Дорогі друзі, ми, як і ви, дізналися зі ЗМІ інформацію про те, що народного депутата Сергія Кузьміних затримало НАБУ. 

Для нас ця новина стала шоком, бо Сергій Кузьміних – волонтер, брат легендарного комбата “кіборгів” Олега Кузьміних, який героїчно захищав нашу незалежність, гідно пройшов полон і після нього зміг повернутися на службу. Тому Сергій Кузьміних мав від команди величезний кредит довіри. 

Але якщо він вчинив злочин, то має понести відповідальність згідно із законом. І в цьому випадку ми не будемо прикривати правопорушення патріотичними гаслами, як це роблять деякі політики, які мають на руках підозру в державній зраді. Закон один для всіх, незалежно від прізвищ і біографії. Колишні заслуги перед країною не є і не повинні бути амністією ні для кого”, – зазначив Арахамія.

Арахамія додав, що нинішній інцидент і робота детективів Національного антикорупційного бюро з викритят злочину свідчить про їхню незалежність від влади та ефективність.

Він привітав зусилля “зусилля антикорупційної інфраструктури з виявлення корупційних правопорушень”.

Нагадаємо, увечері 28 січня детективи НАБУ спільно з ДБР викрили народного депутата від партії “Слуга народу” Сергія Кузьміних на отриманні хабаря. Наразі відомо, що депутат причетний до зловживань на закупівлях медичного обладнання.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE