Politerno > Тернопільщина > ТДВ “Зелене господарство” масово вирізає дерева на ввіреній ділянці. ФОТО – ВІДЕО

ТДВ “Зелене господарство” масово вирізає дерева на ввіреній ділянці. ФОТО – ВІДЕО

  • 14 Лютого, 2022
  • 2177 Переглядів
  • 0

ТДВ “Зелене господарство” масово вирізає здорові дерева на ділянці з цільовим призначенням – “для іншого лісогосподарського призначення”.

Про це повідомив тернополянин Володимир Петришин, додавши фотографії вантажівки, яка, власне, і вивовизла дерева з території посадки.

“Вчора побачив вантажівку (на фото) котра заїжджала на територію, що належала чи належить “Зеленбуду”, яка хоч і закрита тросом з замком, але часто туди скидають сміття. Тому підійшов поцікавитись, яка ціль заїзду. Були присутні 8-10 чоловік, деякі з бензопилами, відповіли- сухі дерева хочуть спиляти. Сьогодні вирішив подивитись і застав плачевну картину – зрізано понад 75 здорових дорослих дерев. Переважно береза, дуб, граб”, – написав пан Володимир на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вантажівка з номером ВО 3579 АК, на якій приїхали “лісоруби” і якою вивезли деревину, належить ВАТ “Зелене господарство” (нині ТДВ – ред.), Тернопільська область, м. Тернопіль, п-т С.Бандери, 83. ТДВ “Зелене господарство” належить родині Івана Панцьо, онук якого на початку вересня минулого року проходив по справі щодо вимаганні грошей в тернопільського підприємця.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE