Politerno > Україна і світ > Трухін не хоче складати депутатський мандат. ВІДЕО

Трухін не хоче складати депутатський мандат. ВІДЕО

  • 15 Лютого, 2022
  • 536 Переглядів
  • 0

Скандальний нардеп з фракції “Слуга народу” Олександр Трухін, якого виключили з партії, сказав журналістам, що не планує складати мандат, бо “ще не все виконав”.

Про це повідомляє Bihus Info з посиланням на коментар Трухіна.

“Мені мандат довірили люди, я працюю і є певні невиконані речі, які я маю зробити на посаді народного депутата. Коли, напевно, закінчу, тоді, напевно, будуть якісь думки, питання… Тобто у людини завжди має бути сенс, вона працює щоб що?”, – зазначив нардеп.

Раніше Трухін говорив журналістам, що готовий скласти свій мандат нардепа, якщо “примусить партія”. 

Трухін також прокоментував свої візити до Офісу президента, які неодноразово фіксували журналісти різних видань.

За його словами, він бере участь в обговореннях робочих груп народних депутатів та фахівців ОП стосовно деяких питань. Він сказав, що на останній зустрічі такої робочої групи виникла ідея про виплату 1000 гривень усім громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти коронавірусу.

Як відомо, Трухіна обрали за мажоритарною системою в окрузі на Дніпропетровщині №40. Перелік причин, які дозволяють достроково позбавити нардепа повноважень, визначає стаття 4 Закону України “Про статус народного депутата”

Депутата, обраного за мажоритарною системою, не можуть позбавити мандата за рішенням фракції, до складу якої він входить.

Нагадаємо, після оприлюднення відео з ДТП Трухіна виключили з партії “Слуга народу”.

як заявив керівник ЦПК Віталій Шабунін, вперше в історії України орган досудового розслідування оприлюднив матеріали з метою виправдати фігуранта.

Як заявив голова Нацполіції Ігор Клименко під час засідання комітету ВР з питань правоохоронної діяльності, доступ до відеозапису з нагрудної камери патрульного Сергія Петрика з місця ДТП за участі Олександра Трухіна мали близько 100 людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE