Politerno > Україна і світ > Під час бомбування Житомира окупанти влучили у будинок біля лікарні. ВІДЕО

Під час бомбування Житомира окупанти влучили у будинок біля лікарні. ВІДЕО

  • 2 Березня, 2022
  • 1301 Переглядів
  • 0

У Житомирі російські окупанти влучили авіабомбою у житловий будинок біля лікарні.

Про це повідомив мер міста Сергій Сухомлин.

“Щойно у житловий будинок по вулиці Сабурова поруч із нашою другою лікарнею ім. Павлусенка влучила авіаційна бомба. Бомб було декілька. Будинок вщент зруйнований. В лікарні повністю вибило всі вікна і двері.

Кількість потерпілих уточнюємо. На місці працюють пожежники, МВС і всі, кому не байдужий Житомир”, – йдеться у повідомленні.

Рятувальники повідомили, що внаслідок авіаудару попередньо пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у 3-х з них виникла пожежа) та пошкоджено вікна в будівлі міської лікарні.

Попередньо загинуло дві особи, травмовано три.

В завалах пошкоджених приватних житлових будинків ймовірно перебувають люди.

Наразі рядувальники розбирають завали та ліквідовують пожежу.

Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив у телеграмі, що удар здійснювали з Білорусі крилатою ракетою “Калібр”. Вороги цілилися, за його словами, в базу 95 Бригади у Житомирі.

Нагадаємо, 28 лютого президент “ереф” Володимир Путін спрямував проти мирних жителів Харкова стратегічний бомбардувальник, який випустив по місту 16 ракет. Саме цей літак може нести ядерні ракети.

Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький просить допомогти області захиститися від навали російських Іскандерів, Градів, Ураганів, Буків, танків та БТРів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE