Politerno > Україна і світ > Рятувальники розкритикували Антона Геращенка: досить коригувати вогонь ворога!

Рятувальники розкритикували Антона Геращенка: досить коригувати вогонь ворога!

  • 14 Березня, 2022
  • 1083 Переглядів
  • 0

У ДСНС розкритикували радника глави МВС Антона Геращенка, який своїми повідомленнями після моменту обстрілів ворога може сприяти коригуванню вогню російських окупантів.

Про це повідомила речниця управління ДСНС у місті Києві Світлана Водолага.

Водолага ввімкнулася стрімом зі столичного Подолу, де є влучання у житловий будинок. Вона запевнила, що рятувальники на місці і працюють, точна кількість загиблих та постраждалих буде відома пізніше. Обіцяють оприлюднити на сторінках ДСНС. Вона розкритикувала радника глави МВС за те, що випереджаючи офіційні джерела, він називає точні адреси обстрілів противника, з вказуванням роботи української ППО.

“Шановні друзі, це Київ, знову обстріл, знову п’ятиповерхівка, знову є загиблі, але зараз моє звернення до Антона Геращенка, який позиціонується як помічник або радник міністра МВС.

Ви третій раз сьогодні здаєте російським окупантам точки, які вони недообстрілювали, третій раз називаєте точну адресу, куди потрапляють ворожі снаряди.

Досить!”.

За даними мера Києва Віталія Кличка, на Куренівці одна людина загинула, шестеро поранених. Двох поранених забрала швидка.

Повністю знищений тролейбус, який був без пасажирів. Повилітали шибки, пошкоджені балкони навколишніх будинків та комерційні приміщення на перших поверхах.

Нагадаємо, російські окупанти обстріляли 15 населених пунктів на Донеччині, щонайменше дві людини загинули, інформація про загиблих та поранених уточнюється.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE