Politerno > Україна і світ > На Донеччині ворог обстріляв 15 населених пунктів: є загиблі та поранені

На Донеччині ворог обстріляв 15 населених пунктів: є загиблі та поранені

  • 14 Березня, 2022
  • 810 Переглядів
  • 0

Краматорськ

Російські окупанти обстріляли 15 населених пунктів на Донеччині, щонайменше дві людини загинули, інформація про загиблих та поранених уточнюється.

Про це повідомляє поліція Донецької області.

“Під обстрілами росіян опинилися 15 населених пунктів – Маріуполь, Авдіївка, Вугледар, Волноваха, Мар’їнка, Красногорівка, Краматорськ, Дружківка, Андріївка, Святогірськ, Кам’янка, Павлівка, Зайцеве, Іванівка, Верхньоторецьке. Внаслідок ударів російських військ є загиблі та поранені”, – зазначили в поліції.

У поліції додали, що пошкоджено щонайменше 37 об’єктів, переважна більшість яких – житлові будинки мирних громадян. Інформація про жертви уточнюється.

За словами начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, у результаті обстрілу Краматорська російський снаряд влучив у житловий квартал, двоє людей загинуло. 

Нагадаємо, у французькому місті Біарріц місцевий активіст П’єр Афнер проник на віллу дочки Путіна “Альта Міра”, змінив там замки і заявив, що вілла готова прийняти жертв путінського режиму, і насамперед українських біженців.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE