Politerno > Україна і світ > “Не дозволяйте їм нас знищувати!”: начальник патрульної поліції Маріуполя просить Зеленського надати місту системи ППО. ВIДЕО

“Не дозволяйте їм нас знищувати!”: начальник патрульної поліції Маріуполя просить Зеленського надати місту системи ППО. ВIДЕО

  • 19 Березня, 2022
  • 2157 Переглядів
  • 0

Начальник патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням надати захисникам Маріуполя системи ППО.

Про це йдеться у його відеозверненні.

“Мене звати Вершинін Михайло. Я — патрульний поліцейський.

Пане Президенте, Ваша держава зробила дуже багато для того, щоб в Україні була справжня поліція, щоб ми могли нею пишатися.

Пане Президенте, зробіть так, щоб Маріуполь вижив. Нам потрібні системи протиповітряної оборони. Не маленькі ракети, які не спрацьовують з літаками агресора, нам потрібні нормальні системи ППО.

Ми не знаємо точно, чи залишимося ми живі, коли ви будете дивитися це звернення, но знайте, що така доля може спіткати кожне місто України.

Під завалами гинуть діти, літні люди, вони не можуть потім виїхати. Вони знаходяться 23 дні без води та світла.

Якщо ви обіцяєте допомогу, будь ласка, виконайте свою обіцянку.

Панове, які вирішують долю Світу, зараз Україна — це та держава, яка демонструє всім силу та міць. Маленька країна, яка бореться з таким монстром, як Росія.

Не дозволяйте їм нас знищувати! Все в ваших силах.

Надайте нам системи ППО”, – йдеться у зверненні Вершиніна.

Нагадаємо, заступник командира полку АЗОВ капітан Святослав Паламар знову закликав до деблокування Маріуполя, а радник голови ОП Олексій Арестович заявив, що військового вирішення ситуації в Маріуполі немає.

Український режисер Микити Лисков оголосив анімаційний флешмоб “Путлер, капут” щодо можливих сценаріїв загибелі Владіміра Путіна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE