Politerno > Україна і світ > Путін може спробувати нав’язати Україні “корейський” сценарій – глава ГУР

Путін може спробувати нав’язати Україні “корейський” сценарій – глава ГУР

  • 27 Березня, 2022
  • 2637 Переглядів
  • 0

Росія спробує нав’язати Україні “корейський” сценарій та зібрати усі окуповані території в єдине квазідержавне утворення.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки бригадний генерал Кирило Буданов, якого цитує ГУР.

 

“Після невдач під Києвом і неможливості повалити центральну владу України, Путін уже змінює головні оперативні напрямки — це південь і схід. Є підстави вважати, що він розглядає “корейський” сценарій для України.

Тобто, спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни. Фактично це спроба створити в Україні Північну та Південну Кореї. Адже проковтнути всю державу він точно не в силі.

Окупанти спробують сколотити окуповані території в єдине квазідержавне утворення, яке протиставлятимуть незалежній Україні. Ми вже бачимо намагання створити “паралельні” органи влади на окупованих територіях і примусити людей відмовитися від гривні. Можливо, вони захочуть про це поторгуватися і на міжнародному рівні”, – зазначив начальник ГУР.

Він переконаний, що для російського фашистського режиму й досі актуальним залишається питання встановлення сухопутного коридору в Крим. Але для реалізації цього плану є головна проблема – незламний Маріуполь, який скував значні сили ворога.

Нагадаємо, 26 березня міноборони РФ заявило, що збройні сили Азербайджану зайшли до зони відповідальності «російського миротворчого контингенту» на території Нагірного Карабаху та відкрили вогонь.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE