Politerno > Україна і світ > До центру радіаційної медицини в Гомелі регулярно привозять російських солдатів, – Білоруські ЗМІ

До центру радіаційної медицини в Гомелі регулярно привозять російських солдатів, – Білоруські ЗМІ

  • 30 Березня, 2022
  • 1436 Переглядів
  • 0

У Республіканський науково-практичний центр радіаційної медицини та екології людини Білорусі регулярно привозять російських солдатів.

Про це повідомляє Беларускі Гаюн.

“Гомель, приїхали близько 7 медичних ПАЗів до Республіканського науково-практичного центру радіаційної медицини та екології людини. По фотографії видно, що у машинах видно людей. Зазначимо, що до цього центру на регулярній основі привозять російських солдатів”.

У “Енергоатомі” повідомили, що російські загарбники зазнають значного зовнішнього та внутрішнього опромінення у Чорнобильській зоні відчуження.

26 березня Міндовкілля повідомило, що у зоні відчуження біля Чорнобильської АЕС виявлено 31 осередок пожеж на загальній площі 10 111 га, підвищується радіоактивне забруднення.

Нагадаємо, як заявила віцепрем’єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, Росія повинна негайно вивести свої війська з Чорнобильської зони, а Рада безпеки ООН має негайно вжити заходів для демілітаризації Зони відчуження навколо ЧАЕС.

Оперативна інформація станом на 12.00 30 березня щодо російського вторгнення засвідчує, що ворог накопичує війська у районі Чорнобильської АЕС.

Як заявив прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, мирна угода між Росією та Україною не веде автоматично до скасування європейських санкцій проти РФ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE