Politerno > Україна і світ > “Азовці” розповіли про ще одну “партію” знищеної техніки ворога і закликали деблокувати Маріуполь. ВІДЕО

“Азовці” розповіли про ще одну “партію” знищеної техніки ворога і закликали деблокувати Маріуполь. ВІДЕО

  • 2 Квітня, 2022
  • 1090 Переглядів
  • 0

Заступник командира полку “Азов” Святослав Паламар закликав деблокувати Маріуполь та розповів про ще одну “партію” знищеної російської техніки.

“Щохвилини захисники Маріуполя перебувають на межі життя і смерті. У повній блокаді продовжують героїчну боротьбу за Україну та за своїх громадян, воюючи за кожен метр рідної землі.

Я хочу побажати українцям бути такими ж справжніми, такими ж відчайдушними, такими ж хоробрими, як наші хлопці. Тільки за вчора було знищено 2 БМП. А сьогодні – один танк та ворожу піхоту.

Ми сподіваємося на деблокаду. Знаємо, що політики та військові роблять все можливе для цього. Віримо, що Україна має рішення виходу із цієї ситуації.

В історії нашої країни є факти перемог, факти звитяги та героїчного чину наших військових. (…) Тому потрібно перемагати, бо ми на це здатні. Я закликаю всіх українців до боротьби за нашу територію, за наших дітей, за наше майбутнє. Я закликаю усе можливе, щоб в Маріуполь приїхали рятувальники зі спецтехнікою, щоб розбирати завали…”.

Командування полку Національної гвардії “Азов” неодноразово закликало військово-політичне керівництво України провести операцію з деблокади Маріуполя.

Керівник Донецької ОДА/ОВА Павло Кириленко заявив, що військове керівництво держави вживає всіх заходів, щоб допомогти бійцям у Маріуполі, але деблокувати це місто дуже складно.

Міська рада Маріуполя на позачерговій сесії в онлайн-форматі засудила воєнні злочини росії проти жителів Маріуполя, відкинувши можливість будь-яких форм співпраці з окупантами та колабораціоністами, та закликала світову спільноту визнати дії російської федерації в Маріуполі – геноцидом українського народу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE