Politerno > Україна і світ > Полтавська область: ворог обстріляв Миргород, ЗСУ збили дві ракети

Полтавська область: ворог обстріляв Миргород, ЗСУ збили дві ракети

  • 2 Квітня, 2022
  • 1005 Переглядів
  • 0
ракета

Окупанти обстріляли об’єкти інфраструктури в Миргороді Полтавської області, перед цим над Полтавщиною ЗСУ збили ще дві ворожі ракети.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін у Telegram і в ефірі Радіо НВ.

 

“Три “прильоти” по інфраструктурі в Миргороді. Наслідки від ворожих ударів з’ясовуються. Попередньо – постраждалих немає”, – зазначив Лунін.

Перед цим голова ОВА повідомив, що під час повітряної тривоги у суботу вдень Збройні сили України збили дві ракети над Полтавщиною.

Лунін повідомив також, що звуки вибухів, які можна було чути протягом кількох останніх годин у Полтаві, – це навчання ЗСУ.

Голова ОВА також розповів про нічні обстріли Полтавщини.

“Після 1 години була обстріляна Полтава, наші об’єкти інфраструктури зазнали удару від 4 ракет. На зараз всі наслідки цієї атаки вже ліквідовані, жодна людина не постраждала.

Що стосується міста Кременчук, там були більш потужні удари по місту. Зазнала ударів промислова зона, зараз іде пожежа. По деяких місцях вона ліквідована”, – додав голова ОВА.

За словами Луніна, на цей час до лікарні Кременчука не звернулася жодна людина, постраждала від обстрілу. Однак остаточно можна буде говорити про постраждалих після ліквідації пожеж, наголосив він.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE