Politerno > Україна і світ > Замість Сольського “слуги” поповнилися ще одним “кварталівцем” – любителем п’яної їзди

Замість Сольського “слуги” поповнилися ще одним “кварталівцем” – любителем п’яної їзди

  • 14 Квітня, 2022
  • 1043 Переглядів
  • 0

Божков за рулем Nissan в’їхав в автомобіль таксі на Борщагівській і втік з місця пригоди

Лави фракції “Слуга народу” поповнив Олександр Божков, який балотувався до Верховної Ради за списком партії “Слуга народу” під №141 – він склав присягу народного депутата.

Про це повідомила речниця фракції Юлія Палійчук, інформує сайт “Слуги народу”.

 

Олександр Божков – уродженець Маріуполя. Зазначається, що в мирний час він “працював у креативних індустріях”.

Він приєднався до фракції замість Миколи Сольського, якого обрали на посаду міністра аграрної політики та продовольства.

За даними ЧЕСНО, Божков був виконавчим продюсером ТОВ “Квартал 95”. Раніше обіймав посаду виконавчого продюсера Першого автомобільного каналу. Був продюсером проєктів на ТРК Україна.

Закінчив факультет міжнародних відносин у Київському міжнародному університеті. 

3 вересня 2020 року, на вулиці Борщагівській у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Nissan та автівки служби таксі. Про це повідомив «Київ оперативний».

Водій Nissan в’їхав в автомобіль таксі на Борщагівській і утік з місця автопригоди. “Коли його наздогнали небайдужі громадяни і побачили його очі – все стало зрозуміло», – йшлося в повідомленні. Поки небайдужі громадяни викликали поліцію, водій втік з місця ДТП. Згодом з’ясувалося, що за кермом Nissan перебував виконавчий продюсер ТОВ «Квартал 95» Олександр Божков.

24 березня член фракції “Слуга народу”, голова Комітету ВР з питань аграрної політики і земельної реформи Микола Сольський був обраний на посаду міністра аграрної політики та продовольства, у зв‘язку з чим склав повноваження народного депутата.

Нагадаємо, російські кораблі, які діяли на півночі Чорного моря у районі крейсера “Москви”, відійшли далі від берегів України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE