Politerno > Україна і світ > У Кабаєвої з Путіним двоє дітей — ЗМІ

У Кабаєвої з Путіним двоє дітей — ЗМІ

  • 1 Травня, 2022
  • 821 Переглядів
  • 0

Ймовірна коханка президента країни-агресора Володимира Путіна Аліна Кабаєва народила йому двох дітей.

Про це пише швейцарське видання Sonntags Zeitung.

 

За інформацією журналістів, перша дитина Путіна від російської гімнастки народилася у 2015 році, а друга — 2019-му.

Першим народився хлопчик у клініці швейцарського італомовного кантону Тічіно в місті Лугано в режимі найсуворішої таємності. Другі пологи (теж хлопчик) відбулися вже в Росії, оскільки так вирішив російський президент.

Швейцарське видання посилається на знайомого лікарки з Росії, яка вже понад 30 років проживає та працює у Швейцарії, і, як стверджується, обидва рази саме вона приймала пологи. Ця гінекологиня нібито знайома з главою РФ з юнацтва та має з ним довірчі стосунки.

Також відомо, що під час обох вагітностей коханка Путіна кілька разів приїжджала до Лугано, подалі від очей громадськості. Гімнастка проживала або на віллі лікаря в елітній комуні Колліна д’Оро, або в готелі Principe Leopoldo. Проте на прийоми до лікарки Кабаєва ходила без охорони, а джерело описало її як “приємну та прямолінійну”.

Нагадаємо, понад 50 мирних жителів були евакуйовані в неділю з маріупольського металургійного заводу «Азовсталь» до тимчасового центру для переміщених осіб у селі Безіменне у Донецькій області, яке перебуває під окупацією.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE