Politerno > Україна і світ > Через придністровську загрозу Одещина готує ще 2 тисячі добровольців Тероборони

Через придністровську загрозу Одещина готує ще 2 тисячі добровольців Тероборони

  • 10 Травня, 2022
  • 674 Переглядів
  • 0

Через активізацію російських військ з боку невизнаного Придністров’я на Одещині підготовку проходять ще 2 тисячі добровольців, які стануть на захист у разі потреби.

Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”.

Командування 126 окремої бригади Тероборони організувало підготовку понад 2 000 осіб добровольчих формувань територіальних громад Одещини.

 

“Вмотивовані, рішучі патріоти різних вікових категорій та соціальних статусів, готові зі зброєю в руках відстоювати своє право жити у вільній квітучій Україні, свідомо об’єдналися.

Під час навчань добровольцям були надані теоретичні знання та відпрацьовані практичні вміння з вогневої підготовки, застосування протитанкових засобів ураження, із надання першої домедичної допомоги в умовах бою. Зокрема, дуже ретельно відпрацьована контрснайперська та протидиверсійна боротьба, дальнє тактичне переміщення.

Загалом у підготовці до знищення ворога вже взяли участь понад 10 тисяч добровольців з різних районів Бессарабії. Кожного дня кількість підготовлених осіб добровольчих формувань невпинно зростає, як і їх рівень професіоналізму”, – йдеться у повідомленні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE