Politerno > Україна і світ > Ворог вночі обстріляв Харків та кілька населених пунктів на Сумщині

Ворог вночі обстріляв Харків та кілька населених пунктів на Сумщині

  • 2 Червня, 2022
  • 595 Переглядів
  • 0

Уночі 2 червня окупанти обстріляли Сумщину та гатили по Харкову – одна людина загинула, є поранені.

“Минулої ночі російські окупанти обстріляли Київський та Слобідський райони Харкова.

На Салтівці снаряд влучив у будівлю школи. Загинула 1 жінка, 1 чоловік отримав поранення. Ще 3 жінок, що перебували в школі, врятовані співробітниками ДСНС”, – зазначив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Ще 2 мирних мешканці Харкова отримали поранення внаслідок денних обстрілів.

За словами голови ОВА, протягом минулої доби окупанти обстрілювали с. Циркуни Харківського району (1 людина отримала поранення), м. Чугуїв, с. Коробочкине та смт Клугинно-Башкирівка Чугуївського району (4 мирних мешканців отримали поранення).

Синєгубов нагадав, що на території області тривають бойові дії. На Харківському та Ізюмському напрямках ворог переважно зосереджений на обороні та утриманні окупованих територій.

За словами голови ОВА, усі спроби атакувати з боку росіян безуспішні, а українські військові продовжують завдавати ворогу втрат.

Вночі росіяни обстріляли з мінометів кілька населених пунктів на Сумщині.

Ворог здійснив 3 ракетні удари по території Краснопільської громади. Великі руйнування у мирних будинках простих людей, у домогосподарствах.

“Попередньо: щонайменше троє людей поранені. Усі – цивільні мешканці. Живі, наразі у лікарні. На місці подій працюють рятувальники” – повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Нагадаємо, за добу на Луганщині пошкоджено 52 будинки, у Сєвєродонецьку ворог продовжує штурмові дії, на Миколаївщині зруйнувано 23 об’єкти цивільної інфраструктури – ударів зазнали Миколаїв та п’ять населених пунктів – Очаків, Шевченкове, Лупареве, Лепетиха та Галицинове.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE