Politerno > Україна і світ > Подоляк – голос армії? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича, – Данілов

Подоляк – голос армії? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича, – Данілов

  • 18 Червня, 2022
  • 1975 Переглядів
  • 0

Секретар РНБО Олексій Данілов висловив здивування, чому радник керівника ОП Михайло Подоляк став голосом армії.

Про це Данілов розповів в інтерв’ю ЛігаБізнесІнформ.

На запитання чи погоджується Данілов з розрахунками Подоляка, за якими Україні тільки для паритету треба 1000 гаубиць 155-мм, 300 РСЗВ та 500 танків, він відповів, що сумнівається в його компетентності.

Данілов заявив, що радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк не може бути компетентним у питаннях армії. 

“Я не розумію, чому він робить такі заяви. Він представник Генштабу? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича. Не розумію, з якого переляку він зараз є голосом армії. Такі речі має казати Залужний, Шаптала (начальник Генштабу ЗСУ. – ред.) та міністр оборони”, – прокоментував секретар РНБО заяви Подоляка про потреби ЗСУ в озброєнні. 

Говорячи про “пеньки”, Данілов мав на увазі день, коли в червні 2011-го Подоляк став одним із тих небагатьох журналістів, кого запросили до Межигір`я на інтерв’ю четвертого президента Віктора Януковича, як головного редактора видання “Обозреватель”.

Видання Depo пізніше пояснювало, що його запросили, адже він був радником глави Адміністрації Януковича Сергія Льовочкіна.

Нагадаємо, за словами екс-керівника Бюро національної безпеки Польщі Станіслава Козея, Польща може запровадити протиракетний захист над заходом України. Польща має аргументи для того, щоб забезпечити превентивне страхування та повідомити про це Росію.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE