Politerno > Тернопільщина > Внаслідок зливи затопило пів Тернополя – Надал пише про кілька повалених дерев. ВІДЕО – ФОТО

Внаслідок зливи затопило пів Тернополя – Надал пише про кілька повалених дерев. ВІДЕО – ФОТО

  • 2 Липня, 2022
  • 3004 Переглядів
  • 0

Проблеми стічної системи для Тернополя не нові, але влада міста схоже виправляти ситуацію не збирається.

Файне місто вже не вперше затоплює під час дощів. Навіть короткочаса злива 2 липня встигла перетворити вулиці міста на ріки.

 

Машини ледь не плавали, а пішоходи не могли перейти дорогу у Центрі, на вул. Збаразькій, Миру, в районі Центрального ринку, на вулицях Галицькій, Коновальця та Злуки. На затоплений ділянках викачують воду рятувальники, пише “Терен”.

Відео потопів тернополяни публікують у соцмережах. Люди жартують, що пора купувати човни та катери.

Тернопіль під час дощів затоплює вже не перший рік. Тим часом міський голова Тернополя Сергій Надал у Телеграм пише про кілька повалених дерев.

“На щастя через зливу і сильний вітер ніхто з людей не постраждав. Станом на 18 годину відомо про п’ять повалених дерев. На вулиці Замкова дерево впало на лінію електропередач та легковий автомобіль. Також на вулиці Живова дерево, яке впало пошкодило авто”, – пише міський голова і переходить до автодороги Р-43 між с. Чернихівці та м. Збараж, де негода повалила дерева на проїжджу частину.

А тим часом про наслідки негоди в Тернополі пишуть всеукраїнські Телеграм-канали.

Нагадаємо, Фонд Притули направить на забезпечення перемоги України заощаджені кошти, які українці зібрали на три турецькі “Bayrаktar TB2”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE