Politerno > Україна і світ > Притула розповів, на що витратить зібрані на Байрактари кошти

Притула розповів, на що витратить зібрані на Байрактари кошти

  • 28 Червня, 2022
  • 1878 Переглядів
  • 0

Фонд Притули направить на забезпечення перемоги України заощаджені кошти, які українці зібрали на три турецькі “Bayrаktar TB2”.

Про це повідомив засновник Фонду Сергій Притула у Twitter у відповідь на повідомлення компанії Baykar про те, що вона передасть безпілотники безкоштовно.

“Заощаджені кошти підуть на забезпечення нашої перемоги у тісній співпраці зі Збройними Силами України!”, – зазначив шоумен.

Він подякував компанії Baykar, за те, що вона цінує “здатність українців об’єднуватися” і додав, що всі “вражені вашим рішенням”.

Турецька компанія Baykar заявила, що передасть Україні три БПЛА “Bayraktar TB2”, на які українці за кілька днів змогли зібрати 600 мільйонів гривень, безкоштовно.

Нагадаємо, військова розвідка США вважає, що підрозділи ЗСУ завдали суттєвої шкоди російським окупантам перед тактичним відступом із Сєвєродонецька. Український Forbes наводить розрахунки, за якими в ході обстрілів території України 25-26 червня Росія випустила від 60 до 80 далекобійних ракет, вартістю яких сягає до 220 млн доларів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE