Politerno > Тернопільщина > Удар по Вінниці: куди могли летіти дві збиті ППО ракети

Удар по Вінниці: куди могли летіти дві збиті ППО ракети

  • 14 Липня, 2022
  • 4835 Переглядів
  • 0

У четвер, 14 липня, кілька російських пропагандистських сайтів повідомили про ракетні удари по “військових об’єктах” у Вінниці та Тернополі.

Такі матеріал на деяких російських ресурсах подали на дві години раніше ударів по центру Вінниці.

Як повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов, у Вінниці зафіксовано попадання трьох крилатих ракет типу “Калібр”, дві були збиті засобами протиповітряної оборони в районі села Рахни Вінницької області.

Ракети були випущені з акваторії Чорного моря.

Тож куди летіли дві збиті ракети – питання відкрите. Та все ж, з огляду на повідомленні пропагандистів, усе вказує саме на Тернопіль. Вже не вперше російські “ЗМІ” повідомляють про уражені цілі задовго до здійснення ударів.

Звертаємося до жителів Тернополя та області бути максимально обережними, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, спускатися в укриття та максимально дотримуватися заходів особистої безпеки.

Не ігнорувати сигнали тривоги закликав тернополян і міський голова Сергій Надал.

“Є інформація про можливий ракетний обстріл Тернополя. При повітряній тривозі – негайно в укриття”, – написав очільник міста на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він також наголосив, що минулого разу, коли росіяни атакували Тернопіль, вони також анонсували удар на своїх сайтах.

Нагадаємо, внаслідок ракетних ударів окупантів по Вінниці станом на 17 годину вінни тіла 22 загиблих, лише 6 із них вдалося опізнати, зниклих безвісти 39 людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE