Politerno > Україна і світ > Шкодить репутації: Тищенка позбавили головування у Закарпатській “Слузі народу”

Шкодить репутації: Тищенка позбавили головування у Закарпатській “Слузі народу”

  • 19 Липня, 2022
  • 843 Переглядів
  • 0

Партія “Слуга народу” достроково припинила повноваження нардепа Миколи Тищенка як голови Закарпатської обласної партійної організації через його погану репутацію. 

Про це повідомила прес-служба партії “Слуга народу”.

Повноваження Тищенка припинили з 19 липня.

Тимчасово виконуючим обов’язки голови обласної організації призначили Віктора Микиту – голову Закарпатської ОВА.

Микита зобов’язаний до 19 жовтня забезпечити проведення зборів Закарпатської організації “СН” для вирішення питання про обрання нового голови обласної організації.

“В умовах повномасштабної війни з Росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту і укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками.

Саме від регіональних організацій наразі залежить ефективність виконання завдань, які перед партією ставить президент і українське суспільство…

Репутаційна бездоганність, ефективність рішень та міцний зв’язок із людьми – такими принципами партія, що створена президентом, і делегувала монобільшість до парламенту, буде керуватися на практиці”, – зазначила Шуляк.

Як повідомили журналісти-розслідувачі, нардеп з фракції “Слуга народу” Микола Тищенко на початку квітня подарував представникам територіальної оборони у Святошинському районі Києва три бронежилети, які виявилися неякісними: вони прострілюються з пістолету та частково розсипаються через вік – їм майже 40 років.

Нагадаємо, Угорщина дозволила пропускати через свою територію усю допомогу для Україні, включаючи озброєння та військову техніку.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE