Politerno > Україна і світ > Удари ЗСУ по Антонівському мосту створили окупантам значні проблеми

Удари ЗСУ по Антонівському мосту створили окупантам значні проблеми

  • 21 Липня, 2022
  • 663 Переглядів
  • 0

ЗСУ щонайменше двічі завдали прицільних ударів по Антонівському мосту, тим самим пошкодивши його.

Вже другу добу окупанти не можуть ним скористатися, щоб перевезти військову техніку, хоча рух мостом ще вчора не був перекритий для громадського транспорту.

Від реактивних снарядів у Антонівському мості цілих 8 наскрізних отворів.

Сьогодні, 21 липня, радник голови Херсонської ОВ Сергій Хлань на своїй сторінці у  Facebook повідомив, що в окупантів виникли серйозні проблеми після точних влучень ЗСУ у міст.

В окупованому Херсоні немає фахівців, які знаються на мостобудуванні. Вже другу добу російські війська не можуть перекинути важку техніку з лівого берега на правий. Колаборант Кирило Стремоусов зізнався, що міст перекритий і він викликатиме фахівців з окупованого Криму, щоб його вдалося полагодити.

Хлань відмітив, як ідеально, а головне ювелірно ЗСУ відпрацювали по мосту. Політик повідомив, що зараз рух Антонівським мостом відкритий, але тільки для легкового транспорту.

Також він наголосив, що Стремоусов збрехав, що ЗСУ знову намагались атакувати Антонівський міст, а російське ППО збило всі 12 випущених ракет.

“Перемоги з нічого, ніяких ракет не було, відповідно й збити їх орки не могли”, – зазначив Хлань.

Також сьогодні вдень колаборант Стремоусов заявив про те, що вночі російські системи ППО нібито збили усі 12 ракет, які летіли у бік мосту.

Вперше ЗСУ завдали удару в районі Антонівського мосту 19 липня. Тоді головною метою була  російська військова база біля готельного комплексу в районі мосту. Хоча і сам міст отримав чотири пошкодження.

Через добу другий удар пробив ще кілька наскрізних отворів, розташованих поруч, що виключає можливість пересуватися по мосту військової техніки.

Нагадаємо, Британія невдовзі передасть Україні 20 самохідних артилерійських установок M109, 36 гаубиць L119, сотні дронів-камікадзе та десятки тисяч артилерійських снарядів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE