Politerno > Україна і світ > ЗСУ поцілили в готель з “кадирівцями” у Волновасі – радник мера Маріуполя

ЗСУ поцілили в готель з “кадирівцями” у Волновасі – радник мера Маріуполя

  • 1 Листопада, 2022
  • 511 Переглядів
  • 0

У Волноваcі на Донеччині внаслідок влучання снаряду у готель, де базувалися “кадировці”, знищено близько 10 одиниць військової техніки .

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

“Окупаційні пропагандисти почали “плач Ярославни”, бо бавовна завітала на цивільну дорогу Маріуполь-Донецьк. 

Наші джерела кажуть, що було влучання в готель “Ахтамар” по трасі Маріуполь-Донецьк, де розташовувалися “кадировці”, знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки. Чекаємо на приємне збільшення цифр втрат в офіційних повідомленнях Генштабу України”, – йдеться у повідомленні.

До цього Андрющенко повідомив, що дорога Маріуполь-Донецьк використовується для перевезення військової техніки щодня, у тому числі з російського Новоазовська та кримського напрямку. 

Він стверджує, що окупанти спокійно паркують на ніч військові вантажівки з БК прямо на подвір’ї цивільних. За його словами, фото зроблене у селищі поблизу Маріуполя одну ніч тому. 

У населеному пункті Каїри Херсонської області внаслідок удару ЗСУ знищено 30 окупантів, а під завалами залишилось понад сто військовослужбовців противника. Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що усі істинно віруючі повинні стати на боротьбу проти “сатанізму” і назвав цю боротьбу джихадом.

Нагадаємо, у ніч на 1 листопада окупанти завдали ракетних ударів по Краматорську й Миколаєву, дронами атакували Полтавську й Дніпропетровську області, а з Херсонської області у Донецьк вивозять обладнання веж стільникового зв’язку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE