Politerno > Україна і світ > РосЗМІ пишуть, що внаслідок автокатастрофи загинув колаборант Стремоусов – реакція МВСУ. ФОТО

РосЗМІ пишуть, що внаслідок автокатастрофи загинув колаборант Стремоусов – реакція МВСУ. ФОТО

  • 9 Листопада, 2022
  • 417 Переглядів
  • 0

Так званий “заступник голови” Херсонщини, колаборант Кирило Стремоусов загинув в аварії з вантажівкою.

Про це повідомило джерело пропагандистського видання Кремля РИА Новости.

Кореспонденти РИА Новости зняли кадри з місця аварії, на яких видно, що позашляховик заступника голови регіону отримав серйозні пошкодження – бронекапсулу автомобіля відірвало від шасі.

Аварія сталася на перетині трас М-14 та Р-47, які ведуть на Херсон та у бік Нової Каховки, відповідно. На місці вже працює слідча група. Коли кореспонденти РИА прибули на місце події, другого автомобіля — вантажівки там не виявилося.

В Міністерстві внутрішніх справ України відреагували на смерть в ДТП одного із так званих ватажків окупаційної “адміністрації” Херсона Кирила Стремоусова.

“Дотримання правил безпеки дорожнього руху може врятувати життя! Нагадуємо водіям, що пристібнутий пасок безпеки значно знижує імовірність травмування під час ДТП і може зберегти вам життя”, – зазначила пресслужба МВС.

Нагадаємо, новий командувач окупаційними військами РФ в Україні Сергій Суровікін заявив, що РФ залишає Херсон, перекидаючи окупантів на лівий берег Дніпра.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE