Politerno > Україна і світ > Від безсилля РФ воює із лікарнями, мирним населенням та немовлятами, – Залужний

Від безсилля РФ воює із лікарнями, мирним населенням та немовлятами, – Залужний

  • 23 Листопада, 2022
  • 527 Переглядів
  • 0
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний після обстрілів України 23 листопада заявив, що росіяни воюють із немовлятами та мирними громадянами.

“Сьогодні країна-терорист Російська Федерація завдала масованого ракетного удару по об’єктам критичної інфраструктури нашої держави.

Будучи неспроможним здолати Збройні сили, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами і навіть немовлятами.

Під час сьогоднішньої атаки ворог здійснив 67 пусків крилатих ракет повітряного (“Х-101/Х-555”) і морського базування (“Калібр”).

Силами і засобами Повітряних Сил ЗСУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони знищено 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе типу “Ланцет”, – зазначив Залужний у Facebook.

За словами Залужного, тільки по Києву було випущено 30 ракет, 20 знищено.

Він подякував військовослужбовцям: “Те, що ви робите в умовах постійної нестачі озброєння, техніки, боєприпасів, – на межі можливого”.

Також головнокомандувач подякував країнам-партнерам за надані системи ППО та ПРО: "Мир у Європі напряму залежить від стійкості та захищеності України".

Нагадаємо, внаслідок чергового масованого ракетного удару РФ по українській інфраструктурі у деяких районах Молдови почалися перебої з електропостачанням.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE