Politerno > Україна і світ > Поліція шукає, хто допоміг журналістам виявити заступника голови ОП Тимошенка на дорогому Porsche

Поліція шукає, хто допоміг журналістам виявити заступника голови ОП Тимошенка на дорогому Porsche

  • 3 Грудня, 2022
  • 2023 Переглядів
  • 0

За фактом публікації “Української правди” розслідування щодо заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили анонімні співрозмовники УП в правоохоронних органах.

Після публікації Михайла Ткача відділом розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Нацполіції Києва здійснюється розслідування кримінального провадження за фактом несанкціонованого копіювання інформації з системи камер відеоспостереження “Безпечне місто”.

Цю інформацію УП підтвердили одразу три джерела у правоохоронних органах. 

У розпорядженні редакції є номер відповідного провадження №12022100000000920 

Провадження було зареєстроване за статтею 362 ч.2 наступного дня після публікації.

За інформацією джерел УП у правоохоронних органах в рамках розслідування Головним управлінням Нацполу було доручено Департаменту стратегічних розслідувань допитати як свідків двох людей та провести інші слідчі дії.  

Як повідомлялося, УП з'ясувала, що заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко під час воєнного стану пересувається на “Porsche Taycan” 2021 року вартістю $100 тис та проживає в орендованому маєтку на майже 1200 квадратних метрів.

Нагадаємо, прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що президент РФ Володимира Путіна планує “згодом” приїхати на окуповані території України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE