Politerno > Україна і світ > Росія деградує, але Путін, схоже, досі цього не зрозумів – Time

Росія деградує, але Путін, схоже, досі цього не зрозумів – Time

  • 25 Грудня, 2022
  • 495 Переглядів
  • 0

Видання Time днями опублікувало статтю, в якій висловлюється думка, що президент РФ Владімір Путін відкинув свою країну на 30 років назад. 

Британські урядовці вважають, що саме стільки часу знадобиться РФ, аби повернути собі статус наддержави. Проте сам російський лідер, схоже, думає по-іншому. 

РосЗМІ розповідають, що коли Путіна запитали, чи не підходить Росія до небезпечної межі у зв’язку з війною проти України, він відповів так: “Ну, я не вважаю, що вона така вже небезпечна”.

Путін й досі вважає, що, вторгнувшись в Україну, діяв в “правильному напрямку”.

Далі кремлівський лідер повторив наративи роспропаганди про захист “своїх національних інтересів, інтересів громадян, людей”, додавши, що, нібито, “іншого вибору… просто немає”.

“В основі війни з Україною лежить політика (російських – ред.) геополітичних опонентів, спрямована на розділення Росії, історичної Росії”, – цитують ЗМІ слова Путіна, який продовжує зазначати, що мета війни – об’єднання російського народу. 

Путін також зауважив, що готовий “домовлятися з усіма учасниками процесу про прийнятні якісь розв’язки”. При цьому він додав, нібито від перемовин відмовляються саме Україна та Захід. 

Нагадаємо, на території білоруського аеродрому Мачулищі 25 грудня горів російський Міг-31К, який може нести ракети “Кинджал”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE