Politerno > Україна і світ > Доплати військовим: представник Зеленського у Раді заявив, що влада шукає гроші

Доплати військовим: представник Зеленського у Раді заявив, що влада шукає гроші

  • 14 Квітня, 2023
  • 579 Переглядів
  • 0
ЗСУ

Влада шукає джерела фінансування повернення військовим, рятувальникам та поліцейським щомісячних доплат у розмірі 30 тисяч гривень.

Про це в етері Радіо NV заявив народний депутат і представник президента у Верховній Раді Федір Веніславський, цитує його «Укрінформ».

«Зараз тривають дискусії з приводу того, як знайти джерела покриття цих видатків. Я не готовий однозначно говорити про відхилення цієї поправки. Рішення ухвалюватиме зал. Повторюсь, ми зараз шукаємо можливі джерела покриття цих видатків», – зазначив Веніславський.

Проте він не зміг конкретно відповісти на запитання про те, як надалі рухатиметься процес реалізації законодавчої ініціативи із повернення цих виплат.

Як повідомлялося, народні депутати в понеділок проголосували в цілому за законопроєкт з правкою, що повертає виплату 30 тисяч гривень для українських військових, які перебувають поза місцями бойових дій.

Нагадаємо, російські командири з початку повномасштабного вторгнення відправили у бій спецпризначенців у складі піхоти, які зазнали величезних втрат, і це змінило динаміку війни.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE